Biografi for Kent Korsgaard Jensen

 

 

Biografi for Kent Korsgaard Jensen

Biografi for Rudi Simonsen

 

Kent Korsgaard Jensen

NAVN:Kent Korsgaard Jensen 
FØDT:
02.09.69. i Thisted 
BOPÆL: 
Sulsted 
FAMILIE:
Gift med Nina, og sammen har de børnene Louise og Simon 
ARBEJDE: 
Salg og montering af fitness udstyr hos BM Fitness 


Det var faktisk slet ikke meningen at Kent skulle have været musiker, MEN……

I 1976 flyttede Kents familie fra Thisted til Bedsted (begge steder ligger i Thy), fordi hans far havde købt et smedeværksted. Mens de havde boet i Thisted, havde Kent gået til standarddans som var hans ét og alt. Det var planen at han kunne fortsætte med dansen selvom de skulle flytte. Men afstanden mellem de to byer er 25 km, og efterhånden indså de, at det var meget tidskrævende at køre sønnike til dans et par gange om ugen, samtidig med at være selvstændig. Så der blev holdt familieråd. Kent blev spurgt om ikke der var noget andet han kunne tænke sig i stedet for dansen. Han var ikke længe om at beslutte sig for, at det skulle være noget med musik. Inden længe var familien Jensen på vej til Alfred Christensens musikhandel i Holstebro, hvor det første elorgel blev købt (her var Kent syv år). Efter et par år, hvor Per, (der var guitarist, og sælger hos JV-møbler i Bedsted) havde lært Kent de grundlæggende ting, var det tid at komme på musikskolen i Vestervig. Her gik han indtil 1984. 


-Som 12 årig havde Kent sin debut som udøvende musiker, hvor han spillede til en høstfest i Aarup forsamlingshus. Da Kent af naturlige årsager ikke selv kunne stå for transporten, var hans far med som chauffør. De næste fire år fik han mere og mere at lave som musiker, både rundt i lokalsamfundet, men det blev også længere og længere væk.. Og altid stod far Lars stand by, når sønnike skulle hentes eller bringes. TAK FOR DET…..


Kent spillede de første fire år som solomusiker, men i 1985 startede han duoen "NI-KE" sammen med Niels Christensen, en skolekammerat fra Bedsted skole. Det første år de to var på spillejobs, var det stadig med chauffør. Meen i 1987 fik Niels kørekort, hvilken frihed det gav. Aldrig havde deres forældre haft så meget fritid. Fra 1985 til 1988 var de fast ”husorkester” på Thinghuskroen i Vestervig til deres offentlige arrangementer.


Da Kent i 1988 p.g.a. job flyttede fra Thy til Aalborg, stoppede "NI-KE" deres samarbejde. Og 
fra 1988 til 1991 spillede Kent i flere sammenhænge. Både som solo/duo musiker, men også som løs musiker, hvor han tog med dem der lige manglede en keyboardspiller til et enkelt job.


Se Kents gamle billeder i galleriet under ”Kents arkiv”